Україна Нео StandWithUkraine Україна

До останньої краплі крові: #DO_nation розігрує мерч із підписом генерала Залужного

Сейчас читают: 517
vogue.ua

Соціальний проєкт "Ми однієї крові" запускає марафон #DO_nation. Донати – це замовлення мерчу "Ми однієї крові"/ Призначення донатів – закупівля кровоспинних засобів такмеду та доставка донорської крові в гарячі точки.

Разом це понад 3000 врятованих життів. "Україна буде боротися до останньої краплі крові» – слова Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з інтерв’ю журналу TIME.   "Чиста правда, – кажуть в проєкті "Ми однієї крові". – Ми не зупинимось, ніколи не дамо ворогу знекровити нашу країну та наших захисників Ми будемо битися, працювати, волонтерити, донейтити.

Бо ми – не спостерігачі. Донати збирають на закупівлю кровоспинних засобів тактичної медицини та доставку донорської крові в гарячі точки.

Проєкт "Ми однієї крові" подякує не словом, а ділом – подарує мерч із підписом генерала Залужного. В якості донатів приймаються замовлення патріотичного мерчу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA