Сша люди Lego Сша

Фонд LEGO виділяє 13,6 мільйонів доларів на підтримку українських дітей

Сейчас читают: 856
vogue.ua

The LEGO Foundation надає 100 мільйонів данських крон (приблизно 13,6 мільйонів доларів США) на підтримку та відбудову системи освіти в Україні та освітніх потреб дітей і сімей, які втекли від російської агресії до сусідніх країн.

Фонд LEGO працює над підтримкою освіти дітей в Україні з 2010 року та продовжуватиме співпрацювати з Міністерством освіти і науки України, щоб гарантувати, що українські діти мають необхідні здібності, які знадобляться їм у майбутньому, включаючи навички, пов’язані з розвʼязанням проблем, формуванням стійкості та покращенням здатності спілкуватися з іншими.

Через війну, що триває в Україні, близько 15,7 мільйонів людей потребують допомоги, 12,4 мільйона були переміщені, а 3,6 мільйона українських дітей втратили змогу належно здобувати освіту.

Фінансова підтримка The LEGO Foundation спрямована на те, щоб українські діти мали можливість продовжувати навчання, а також аби забезпечити психосоціальну підтримку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA