України Володимир Зеленський Лів Шрайбер України Володимир Зеленський Лів Шрайбер

Відомий голлівудський актор Лів Шрайбер завітав на благодійний вечір фонду «Way of peace» в Нью-Йорку

Сейчас читают: 489
vogue.ua

Міжнародний фонд “Way of peace” Миколи Тищенка продовжує серію благодійних вечерь “CHARITY DINNERS” у всьому світі. Цього літа, під час заходів у Празі, Парижі та Ніцці було зібрано понад 15 000 000 гривень.

За ці кошти придбали автомобілі, які відправили в епіцентри бойових дій. Тиждень тому відбулася четверта благодійна вечеря в Нью-Йорку, де зібрали для допомоги Україні понад 4 000 000 гривень.

На захід завітала впливові іноземні гості, серед яких відомий голлівудський актор та амбасадор United24 Лів Шрайбер. Проєкт “CHARITY DINNERS” створений інфлюенсеркою Аллою Барановською за підтримки МЗС України та фонду “Way of peace”, амбасадоркою якого є Аліса Хомер.

Мета ініціативи — нагадати світу про важливість фінансової та інформаційної підтримки України та її захисників. Також благодійні вечері виконують важливу дипломатичну місію — знайомлять дипломатів, послів, міністрів, меценатів та інших гостей з українською культурою, національною кухнею та музикою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA