люди украинские дизайнеры музыканты

Бренд JUL випустив мерч з культовими українськими музикантами 1990-х

Сейчас читают: 900
vogue.ua

З початком війни українська аудіовізуальна культура переживає нову хвилю популярності. Особливо – музичний рух, який виник у перші роки після проголошення Незалежності. «Територія А», «Українська хвиля», «Таврійські ігри» й ціла плеяда ініціатив виховали сучасну українську музичну сцену й подарували нам «Скрябіна», «Аква Віту», Юрка Юрченка, Русю, Сестричку Віку, «ВУЗВ», «ТНМК», «Океан Ельзи» та багатьох інших.

Це частина нашої незалежної сучасності, яка вже встигла стати історією. Самоповторюваність – риса, притаманна історії, і сьогодні першопрохідці незалежної вітчизняної музики заслужено знову на хвилі, на її найвищому гребені.

До Дня Незалежності бренд жіночого одягу JUL об’єднався з відомими українськими виконавцями 1990-х, щоб створити спеціальний музичний мерч-триб’ют тій порі, що вирізнялася драйвом, свободою та відкритістю до експериментів, і людям, що створювали її.

Прагнучи розвивати власну культуру в Україні та за її межами, ми представляємо колекцію футболок із зображеннями культових альбомів українських артистів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA