України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Марк Гемілл України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Марк Гемілл

Люк Скайуокер збиратиме на дрони для ЗСУ

Сейчас читают: 698
vogue.ua

Марк Гемілл, відомий за роллю культового героя Люка Скайвокера, став амбасадором UNITED24. Це перша зірка, яка збиратиме кошти на ЗСУ, а саме на безпілотники в рамках "Армія дронів".

Люк Скайуокер, що збирає на дрони для ЗСУ, – це новина класу "На зброєння ЗСУ передали Зірку Смерті". Але факти такі: американський актор Марк Гемілл, відомий за роллю культового героя Люка Скайвокера, став амбасадором фандрезингової платформи UNITED24.

Він підтримуватиме проєкт "Армія дронів". Президент України Володимир Зеленський особисто подякував Геміллу під час онлайн-дзвінка: "Світло точно переможе темряву.

Я в це вірю, і в це вірить наш народ, — сказав Президент. —  Дякую, що ви очолили складну місію — бути першим амбасадором, який допомагатиме Україні збирати кошти на підтримку наших захисників, на "Армію дронів".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA