Тейлор Свифт Тейлор Свіфт Сша Рекорд музика співачка Тейлор Свифт Тейлор Свіфт Сша

Тейлор Свіфт встановила рекорд на Spotify: подробиці

Сейчас читают: 553
womo.ua

Американська співачка Тейлор Свіфт встановила рекорд, ставши першою виконавицею зі 100 мільйонами слухачів на Spotify. Про це повідомляє Spotify у Twitter. Читайте також: Барбра Стрейзанд продемострувала українську вишиванку з особливими орнаментами: фото Сам Spotify описує досягнення зірки як «поведінку королеви» — все це на фоні попередніх рекордів виконавиці. Читайте також: «Греммі-2023»: Бейонсе побила рекорд 20-річної давнини Окрім того, прямо зараз Тейлор Свіфт проводить свій рекордний тур Eras — за оцінками, її концерти по всьому світу вже заробили понад $1 мільярд.

Виступ в Аризоні, з якого стартував тур, став найбільш відвідуваним концертом жінки-співачки в США, тим самим побивши рекорд Мадонни. Читайте також: Тейлор Свіфт виступила на захист прав ЛГБТ-спільноти Додамо, Свіфт — єдина співачка в історії, яка має найбільше (п’ять) альбомів із продажами понад один мільйон копій за перший тиждень у США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA