Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham місто Київ Нео Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham місто Київ

#VOICESOFNATION: Артем Пивоваров виконує пісню «Ой, на горі»

Сейчас читают: 178
vogue.ua

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Наступний його учасник – співак Артем Пивоваров, який виконав для нас пісню "Ой, на горі". «„Ой на горі“ описує реальність багатьох сучасних українців, мільйони сімей були змушені розлучитися й відчути біль втрати.

Оригінальна версія народної пісні навіює сум, – розповідає Артем Пивоваров. – У Pivovarov Production ми змінили посил та створили нову версію, що несе надію та світло.

Цей настрій також передає сутність нашого народу. Адже хоч як важко, українці ніколи не здаються». Довідка Vogue:ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA