Stella Maccartney Anna October Тіна Кароль Victoria county Beckham місто Київ Stella Maccartney Anna October Тіна Кароль Victoria county Beckham місто Київ

#VOICESOFNATION: Гімн України у виконанні Тіни Кароль

Сейчас читают: 381
vogue.ua

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Його фінальною учасницею стала співачка Тіна Кароль, яка виконала головну пісню для серця кожного українця сьогодні – Гімн нашої країни.

Гімн України Тіна Кароль виконала у форматі AR – співачка випустила унікальний 4D-перформанс, завдяки якому постала у вигляді цифрової голограми.

AR використовує камеру телефона, щоб показати голограму в будь-якому місці, а 3D-досвід, навпаки, дає змогу насолодитися виконанням у віртуальному просторі та власноруч керувати голограмою Кароль, наближатися до неї буквально віч-на-віч. "Завдяки AR-технологіям Гімн України звучатиме саме там, де виберуть українці та побратими нашої країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA