Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham Україна місто Київ VOICESOFNATION Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham Україна місто Київ

#VOICESOFNATION: Лілія Літковська декламує поезію Кузьми Скрябіна

Сейчас читают: 386
vogue.ua

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Наступна його учасниця – дизайнерка Лілія Літковська, яка декламує поезію "Люди, як кораблі" свого друга – Кузьми Скрябіна. "Кузьма був моїм другом, моїм вчителем з патріотизму, – згадує Лілія Літковська. – В ці часи війни дуже бракує його бравого духу, але він вічний, як і його лірика, і музика, і Україна в ньому".

Довідка Vogue:ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо.

У портфоліо універмагу сьогодні можна побачити як імена відомих іноземних брендів – Marni, Stella McCartney, Victoria Beckham та Proenza Schouler, так і видатних українських дизайнерів – Anna October, Litkovskaya, GUDU, Frolov, Bobkova.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA