Michelle Andrade Сша Україна люди музыканты музыкальные премьеры Michelle Andrade Сша Україна

«Настане час»: Lida Lee і понад 40 зірок записали пісню до Дня Незалежності України

Сейчас читают: 861
vogue.ua

До 31-ї річниці Незалежності України співачка Lida Lee об'єднала у своїй новій роботі понад 40 зірок українського шоу-бізнесу, воїнів ЗСУ, журналістів та волонтерів.  «Настане час» – це українська версія з авторським текстом від Lida Lee світового хіта Майкла Джексона We Are the World (з англ. «Ми – це світ»), який об’єднав 45 артистів США у благодійному синглі, щоб врятувати жителів Африки від голоду. «Настане час» – український послідовник світового прикладу єднання та сили, музичний фронт, який щодня обороняє словом Україну.

Кожен із виконавців пісні понад 6 місяців перебуває у різних куточках світу, співаючи про мир із усвідомленням: в Україні миру немає.

До роботи доєднались: TAYANNA, Michelle Andrade, KOLA, LAUD, Roxolana, KHAYAT, Вася Демчук, Nikita Lomakin, Артур Логай, CHILIBI, Діана Глостер, Ніно Басілая, Тимур та Інна Мірошніченко, Ігор Ласточкін, Володимир та Христина Остапчук,Слава Дьомін,  Даніель Салем, Неля Шовкопляс, Олександр Педан, Анна Ризатдінова, Ірина Сопонару, Євген Клопотенко, Олександра Машлятина, Сергій Мельник, Дмитро Фурдак, Максим Гордєєв, Муаяд, ENLEO, Марко Квітка, Володимир Хоменко, Олексій Донцов, Олексій Суровцев, Даня Білий, Юлія Карпова, Костянтин Войтенко, Назар Грабар, Антон Нестерко.

Підготовка до релізу тривала декілька місяців, а сингл «Настане час» є першою творчою роботою Lida Lee за час війни. Від початку повномасштабного вторгнення співачка приділяла увагу волонтерській діяльності в рамках свого волонтерського штабу у Вінниці. «Ця пісня є дуже символічною сьогодні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA