люди Нео

Vogue влаштував масштабне модне шоу у Нью-Йорку на честь 130-річчя

Сейчас читают: 308
vogue.ua

Редакція американського Vogue влаштувала повноцінне модне шоу у Нью-Йорку на честь свого 130-річчя. Масштаб свята Vogue World вражає – зіркові гості у першому ряду та на подіумі, найкращі образи з колекцій нового осінньо-зимового сезону, зібрані під чуйним керівництвом стилістів видання, та складні постановки із задіянням великої кількості людей, що передають атмосферу нью-йоркських вулиць.

Так, першою ще на затемненому подіумі з'явилася команда бігунів зі своїми прапорами, що нагадує спортсменів під час нью-йоркського щорічного марафону.

Гості були заінтриговані, щоб уже за кілька секунд софіти ввімкнулися і на подіумі з'явилася королева сучасного тенісу – Серена Вільямс, яка кілька тижнів тому заявила про завершення спортивної кар'єри.

Відкрила шоу вона у спеціально створеному для неї образі з металевого ламе Balenciaga в оточенні юних тенісисток. Символічно вона пройшла не під музичний супровід, а запис її інтерв'ю 22-річної давнини, в якому вона ділиться своєю головною мрією – змінити теніс та привнести до нього щось нове.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA