Elena Burenina New York місто Київ люди Нео Elena Burenina New York місто Київ

Українські бренди представили нові колекції в Нью-Йорку

Сейчас читают: 269
vogue.ua

У межах Kyiv Art and Fashion Days у Нью-Йорку шість талановитих українських брендів – Elena Burenina, Bobkova, Frolov, Litkovskaya, Kovalska і Gudu  – отримали змогу продемонструвати свої нові колекції на груповій презентації 13 вересня в офісі Mastercard на Мангеттені.

Ініціатива розпочалася з учасника CFDA Кінана Даффі, який торік брав участь у Kyiv Art and Fashion Days (KAFD). Після початку війни Даффі зв’язався із Софією Чконією з ідеєю перемістити KAFD до Нью-Йорка.

На заході шість українських дизайнерів продемонстрували стенди з власними новими колекціями. Далі відбулася панельна дискусія щодо поточної кризи в Україні та зусиль, спрямованих на підтримку розширення економічних можливостей і комерції малого бізнесу в розпал війни.  «Нещодавно я прочитав статтю в New York Times про те, як ця війна активно намагається знищити українську культуру, бомбардуючи історичні місця та музеї, — розповідає Ангер з MasterCard. – Можливість показати колекції українських дизайнерів — це наш маленький спосіб підтримувати культурний факел і кидати світло у важкі часи за допомогою краси.

Всі шість дизайнерів мають унікальний голос і неймовірний талант, щоб донести, наскільки особлива й недостатньо представлена ​​східноєвропейська мода.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA