душа Нео

Українці Santa Brands представили нову колекцію у Нью-Йорку

Сейчас читают: 703
vogue.ua

Українські бренди продовжують активно просуватись на закордонні ринки. Одними з найактивніших в останні кілька сезонів стали Santa Brands із Києва, блискучі сукні яких вже є у гардеробах Єви Лонгорії, Леоні Ханне, Каролін Вріланд та Бріттані Ксав'є.

Зробивши ставку на сексуальні нульові марка не прогадала – поєднання оголеної шкіри і кристалів, що переливаються, виглядає однаково ефектно як у стрічці Instagram, так і в реальному житті.

За короткий час Санта з'явилися на багатьох міжнародних ретейл-майданчиках – від Farfetch до Revolve. Для останніх український бренд навіть створив капсульну колекцію, яка днями була представлена ​​у Нью-Йорку.

У новій капсульній колекції бренд не зраджує собі, але додає ще більше святкового настрою за допомогою пір'я. При цьому джерела натхнення у цієї колекції набагато цікавіші - "Сон у літню ніч" Вільяма Шекспіра, завдяки якому в лінійці з'явилися глибокі відтінки та магічне сяйво, та образи мавок з української культури. "Колекція вибудовує історію на перетині шекспірівського «Сну літньої ночі» та поетичних народних оповідань, які кожен українець знає з дитинства – про мавок та русалок з їх грайливим, кокетливим норовом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA