Филиппины Vogue Филиппины

Vogue Philippines представляють свій дебютний номер

Сейчас читают: 822
vogue.ua

Цьогорічний список вересневих номерів включає і Vogue Philippines, який дебютує в газетних кіосках цього місяця. Під керівництвом дизайнерки аксесуарів Беі Вальдес у першому випуску видання на обкладинці зʼявилася філіппінсько-американська модель Хлоя Маґно, яка досліджує блакитні лагуни Букас-Гранде, мармурові брили річки Тініпак і скелі острова Бірі. "Завдяки вмісту Vogue Philippines та платформам видання ми сподіваємося продемонструвати філіппінську модну ідентичність, підключивши нас до світової спільноти", — коментує Вальдес у передмові.

У вересневому випуску команда видання демонструє традиційний філіппінський одяг, висвітлює нову хвилю філіппінських дизайнерів, а також розповідає про аксесуари, натхненні філіппінською спадщиною та майстерністю.

У розділі Lifestyle Вальдес та її команда звертають увагу на відомий бренд меблів у Франції, який десятиліттями тісно співпрацює з майстрами з Себуано, а також показують красу курорту на Філіппінах, повністю створеного з місцевих острівних матеріалів.     .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA