Англия Нео Англия

Тімоті Шаламе став першим чоловіком на обкладинці British Vogue

Сейчас читают: 958
vogue.ua

Тімоті Шаламе став першим чоловіком, який наодинці з'явився на обкладинці британського Vogue за 106-річну історію видання. Тімоті Шаламе, який давно захоплює суспільство своїм стилем і модними образами на червоних доріжках, став обличчям жовтневого випуску British Vogue.

Відповідаючи на запитання головного редактора видання Едварда Еннінфула про те, як йому титул першого чоловіка з обкладинки, актор каже, що для нього це «щось надзвичайне, і дивне, а також велика честь».

У своєму листі до читачів Еннінфул сказав, що вибір пав на Шаламе завдяки його «пристрасному наслідуванню моди, його стилю, настільки вродженого і самовпевненого, що він надихає як жінок, так і чоловіків.

Від мерехтливих вбрань до повсякденного гардероба, що складається з вінтажних футболок і деніму, він не любить відповідати стандартам незалежно від того, чи йде він на концерт, чи потрапляє у сяйво софітів».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA