Тарас Тополя Наталія Могилевська Кузьма Скрябін Україна день народження Ірина Білик Діма Монатік Слава Дьомін Тарас Тополя Наталія Могилевська Кузьма Скрябін Україна

"Якщо ми досі слухаємо твої пісні, значить ти живий": зірки вшанували пам'ять покійного Кузьми Скрябіна

Сейчас читают: 288
hochu.ua

Хоча ще 8 років тому Україна втратила легендарного музиканта і продюсера Кузьму Скрябіна, пам'ять про нього зберігається в мільйонах серцях і досі.

А сьогодні, 17 серпня, артистові могло б виповнитися 55 років, якби його життя не перервалося внаслідок фатальної аварії. У його день народження знаменитості поділилися спогадами про Кузьму та вшанували пам'ять Героя України.Сьогодні твій день, Кузьмо, друже...

Часто згадую тебе. Часто думаю, а як би ти відреагував, а що б ти сказав... Сумую... Наша дружба назавжди в серці!З днем народження, легендарний Кузьмо Скрябіне!

Ваша музика живе крізь роки! З великою радістю і честю завжди виконуємо "Старі фотографіїї" на концертах, плекаючи і проносячи любов до нашої культури!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA