Даша Астафєва діти новини шоубізнес Даша Астаф'єва Даша Астафєва

"Ти знедолиш дитину": Даша Астаф'єва зізналася, чому досі не народила

Сейчас читают: 753
hochu.ua

Відома виконавиця і телеведуча Даша Астаф'єва розкрила таємницю про те чому досі не стала мамою. Подробиці - в нашому матеріалі.Астаф'євій уже 38 років, проте до сих пір вона не народила жодної дитини.

Про це знаменитість розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну. Читати також "Дуже багато було нарікань": батьки бойфренда Даші Астаф'євої були проти їхніх стосунків Як виявилася Даша давно хоче аби в її будинку роздавався дитячий сміх, однак жодні з її стосунків не закінчувалися позитивно.

Колись жінка навіть хотіла зробити штучне запліднення та народити дитину для себе, але прислухалася до своєї приятельки яка відмовила її від такого рішення.Це було в такому стані, коли ти розумієш, що вже ніколи не зустрінеш людину.

Всі стосунки якось однаково закінчуються. А подружка була вагітна. Вона говорила, що це найкрутіший стан, що вона дуже щаслива.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA