Влада Седан схуднення новини як виглядає Влада Седан

"Наче не народжувала": Влада Седан показала фігуру через 2 тижні після пологів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 971
hochu.ua

Дружина лідера збірної України Олександра Зінченка показала свою фігуру після пологів. Лише кілька тижнів тому Влада Седан вдруге стала мамою, проте вже до цього часу вона виглядає так, ніби й зовсім не була вагітна.Так, на своїй сторінці в Instgram Влада Седан поділилася серією знімків, щоб порівняти зміни у фігурі.

Дружина футболіста поділилася кадрами, зробленими під час своєї вагітності, на яких позує з округлим животом. Читати також 2-річна донька Олександра Зінченка оригінально розсекретила стать його другої дитини (ВІДЕО) А потім журналістка показала, як усього за два тижні після народження другої доньки змінилася її фігура.

У коментарях Влада підкреслила, що сильно схуднути їй допомагає грудне вигодовування, а ось спортом вона поки не займається, намагаючись більше уваги приділити сну і відпочинку.2 тижні після пологів: мінус 9 кг (всього набрала 11) Як же все-таки унікально влаштований жіночий організм...

Не перестаю дивуватися трансформаціям нашого тіла,- підписала кадри Влада Седан.У коментарях під публікацією шанувальники журналістки поспішили відзначити, як прекрасно відновлюється Влада після пологів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA