Україна допомога тварини війна в Україні натхнення Україна

«Відсоток тварин, які знаходять дім, дійсно дуже малий»: Анастасія Тиха та Альона Лебедєва про українських тварин, притулки і допомогу європейської спільноти

Сейчас читают: 461
womo.ua

Suziria Charity та «Дім «особливих» хвостиків» — це лише декілька з багатьох організацій, які самовіддано рятують безпритульних тварин в Україні.

Їхня робота є неоціненною, адже вони дарують тваринам шанс на щасливе життя. В ексклюзивному інтерв’ю WoMo Анастасія Тиха та Альона Лебедєва розповіли про найбільші виклики, які зараз стають перед зооволонтерами. Яка зараз ситуація з безпритульними тваринами в Україні?

Чому важливо популяризувати тему адопції? Альона Лебедєва: Згідно з статистикою наших колег з благодійного фонду Happy Paw, від початку повномасштабного вторгнення кількість тварин у притулках збільшилась у середньому на 60−100%.

А, в цілому, за даними UPAW (Світова асоціація з питань тварин України), зараз нараховується близько 140 тис. безхатніх тварин в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA