Україна діти кіно новини куди піти у вихідні знаменитості Україна

Хто з українських зірок дублював персонажів сімейної пригоди “Ґарфілд у кіно”

Сейчас читают: 505
womo.ua

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора.

Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком, замурзаним вуличним котом, Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Разом з яскравими героями у неймовірну пригоду відправляється і фантастична зіркова команда дубляжу! Джон — Володимир Дантес Харизматичний співак Володимир Дантес подарував свій голос Джону — власнику рудого кота Ґарфілда. “Я сам дуже сильно люблю мультики і був радий, коли мені запропонували, щоб моїм голосом говорив Джон.

Тепер залишилось отримати велику роль в озвученні якогось захопливого фільму чи краще мультфільму. Мій персонаж має істеричний тип темпераменту, бо з ним завжди трапляються якісь пригоди, тому в мене було дуже багато реплік саме з вигуками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA