Сша Україна спорт жінки кар'єра вибір редакції Сша Україна

Українська бігьорл Stefani стала однією з героїнь олімпійського серіалу про брейкінг

Сейчас читают: 308
womo.ua

Міжнародний олімпійський комітет випустив серіал Breaking Life: Road to Paris 2024. Він розповідає про виконавців зі США, Литви, Японії, що змагаються за право виступити на Олімпіаді — а в одній із серій детально знайомить глядачів з українською бігьорл, харківʼянкою Анною Stefani Пономаренко, яка наразі також виборює путівку до Парижа.

Анна ділиться процесом своєї підготовки до Ігор-2024. Через повномасштабну війну українські бібої та бігьорлз, на відміну від інших команд, тренуються в різних країнах, часто — самостійно.

Та це лише додає мотивації, каже бігьорл: «Мені пишуть військові й кажуть, що я їх надихають. Я хочу виграти золото, бо це — більше, ніж просто медаль».

А ще Stefani розповідає, як продовжувала кар’єру під час вагітності: тренувалася на сьомому місяці, а до змагань повернулася вже через два місяці після народження доньки Мілани: «Я хотіла всіх здивувати, і це вийшло — посіла п’яте місце на змаганнях в Японії».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA