Анна Петрова Лідія Білас Украина Україна місто Київ жінки Лидия Билас розвиток Анна Петрова Лідія Білас Украина Україна місто Київ

У Києві вперше пройшла НЕконференція МрійДій — про розвиток, підприємництво та мрії

Сейчас читают: 414
womo.ua

Майже 60 гостей, 6 спікерів, 7 годин, наповнених сенсом, мріями та відкриттями; зібрані 21 550 грн., які команда МрійДій передала на потреби 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

У Києві вперше пройшла НЕконференція МрійДій. Фото: facebook.com/mriydiyprojects Програма події складалася з п’яти лекцій та однієї панельної дискусії.

З Марією Гаврилюк, співзасновницею GUNIA project, говорили про надивленість і чому її важливо розвивати в дітях. Олександр Вишневський, тренер з командоутворення компанії Ascendis Ukraine, дав структуровану інформацію про те, що робить команду командою.

А що навпаки — заважає обʼєднати потужне комʼюніті. Анна Петрова, ідеологиня створення культури підприємництва в Україні, засновниця першого центру підприємництва Startup Ukraine, надихнула не боятися створювати щось своє та детально розказала про топ-10 навичок підприємця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA