Україна війна в Україні Україна

Новий проєкт про пісні військових з фронту запускає «Культурний десант»

Сейчас читают: 418
womo.ua

Під час повномасштабного вторгнення українські музиканти, що відправилися воювати, не покидають улюблену справу. Організація «Культурний Десант» запустила проєкт, у межах якого випускатимуть пісні військових, записані на фронті. «Фронтова студія» – це рухома студія звукозапису для роботи над музичними альбомами та тематичний YouTube-інтерактив.

Вже вдалося відзняти 14 епізодів, у яких покажуть процес створення пісні, історії військових та їхній шлях на війні. Усі пісні записують у пересувній студії, безпосередньо біля зони ведення бойових дій.

Відео та пісні випускатимуть  щочетверга о 19:00 на YouTube-каналі Cultural Forces Music. В рамках проєкту були записані різноманітні жанри: романси, рок-балади, колискові й панк, опера й реп.

Також у планах – створити музичний альбом, записаний у пересувній студії звукозапису. Читайте також: Національний рекорд України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA