Україна Театр куди піти у вихідні натхнення дозвілля вибір редакції Україна

Вистава про боротьбу із внутрішнім ворогом: у театрі Золоті Ворота покажуть “Величне століття. Веселе”

Сейчас читают: 914
womo.ua

1 і 2 червня в київському академічному театрі “Золоті Ворота” відбудеться прем’єра вистави «Величне століття. Веселе» режисера Олексія Гладушевського за однойменним твором Сергія Кулибишева.

За сюжетом, дія відбувається у селищі із вигаданою назвою Веселе після перемоги України. Мешканці села вважають своє життя щасливим і безтурботним, при цьому не звертаючи уваги на проблеми суспільства, які, на жаль, нікуди не зникли.

Тут і корупція, і сваволя представників влади й церкви та «стара-добра» стигматизація за різними ознаками. Ілюзія безтурботного життя весільчан вочевидь, продовжувалась би роками, якби не сенсаційна заява голови села.

На зборах Толік – одружений чоловік і багатодітний батько – заявляє, що він – гей. Попри те, що односельці не сприймають повідомлення голови всерйоз (і, можливо, не даремно) – спокійному життю Веселого настає край.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA