Ірена Карпа Франция Україна стоматология бізнес вибір редакції Ірена Карпа Франция Україна

Війна змусила мене настільки повірити у себе, що я перестала намагатися грати у чужу гру — і раптом змінилось все: засновниця та СЕО компанії White Dental Group Олена Полікарчик про пошуки

Сейчас читают: 666
womo.ua

Засновниця та СЕО компанії White Dental Group Олена Полікарчик відома в Україні своїми аналітичними колонками, в яких приділялось багато уваги бізнес-проблемам.

Але особистість Олени нібито перебувала всі ці роки за лаштунками. На Womo.ua, коли надають слово, ніколи не скорочують  обсяги розмови.

Це принципова позиція, бо кожний наступний крок жінки до успіху не був би можливим без попереднього. Олена Полікарчик після 24 лютого 2022 року не просто крокувала власним шляхом,  вона своїми діями прокладала справжній хайвей усій стоматологічній спільноті по обидва боки кордону.

Чи багато хто рятував з-під обстрілів власних… клієнтів? Полікарчик рятувала. Чи багато хто наважився на спілкування з заступником міністра охорони здоров’я іншої країни, аби українські медики працювали за фахом без верифікації диплома, а не мили підлогу?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA