Україна Україна

10 грантів українським жінкам на відкриття та розвиток бізнесу

Сейчас читают: 862
womo.ua

Французький бренд L’Oreal Paris, вперше запустив «Програму підтримки підприємниць України» та надає жінкам 10 грантів на суму 650 000 гривень* на розвиток бізнесу в Україні.  95% опитаних жінок-підприємниць України постраждали від впливу війни на їх бізнес**.

Заміновані поля та знищені теплиці, згорілі склади та зруйновані виробництва, розграбовані маленькі магазини та великі підприємства – усі ці випробовування щодня доводиться долати сильним та незламним українським підприємницям.

L’Oreal Paris роками надихається силою жінок, а місія бренду підтримувати їх, не залишаючись осторонь і сьогодні. Відкрито реєстрацію на участь у першому сезоні проєкту «Програма підтримки підприємниць України».

Ця програма є локальною ініціативою української команди L’Oreal Paris та реалізовується спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні, ​​який зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA