История львів натхнення успішна жінка вибір редакції

Львів’янка запрошує на відкриття квіткової майстерні та збирає кошти для організації, що надають безплатну психологічну допомогу

Сейчас читают: 665
womo.ua

Світлана — українка, як багато хто з нас, довго мріяла про власний бізнес, однак все не наважувалась. Минулого року Світлана почала власну терапію з психологом і лікування.

І вже цього січня відкриває свою квіткову майстерню-студію Dzvinka у серці Львова, в якому проживає вже три роки. 28 січня у серці Львова буде святкування-відкриття квіткової майстерні-студії Dzvinkа, де частина коштів від кожного проданого букету піде на збір.

А за донат від 300 грн можна виграти річну підписку на квіти та воркшоп від Світлани. Все почалось з Апатії. Вона накривала мене хвилями, часом виникало бажання щось робити, але переважала байдужість.Такий стан загострювався з пізньої осені до завершення кліматичної зими.

Прокидаєшся зранку й одразу хочеш перегорнути цілий день. Десь такі відчуття в мене були, майже повна відсутність бажання щось робити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA