Нео

Видання Time помістило на обкладинку українську журналістку

Сейчас читают: 502
vogue.ua

Американське видання Time помістило на обкладинку головну редакторку українського видання The Kyiv Independent Ольгу Руденко та опублікувало статтю про неї та її медіа в рамках проєкту Next Generation Leaders.

Видання опублікувало фото обкладинки у Twitter. «Зустрічайте новітній клас лідерів наступного покоління Time: Ольга Руденко і The Kyiv Independent відкривають світові вікно у руйнівну війну», – ідеться в описі Time в соціальній мережі.

У матеріалі Time Руденко розповіла про власну кар'єру, про конфлікт колективу Kyiv Post із власником, який призвів до створення The Kyiv Independent, про те, як її видання готувалося до ймовірної повномасштабної війни і як працює тепер. «Шість місяців тому ми вирішили не йти на компроміси з нашими принципами і заснували наше видання.

Тепер ми кожного дня, 24/7 говоримо зі світом про війну в Україні. Робимо це зрозумілою світу мовою, з позиції правди і з повною самовіддачею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA