Нео

TUMO Kyiv запустив безкоштовну онлайн-платформу для українських підлітків

Сейчас читают: 984
womo.ua

Центр креативних технологій для тінейджерів TUMO Kyiv запускає онлайн-платформу, яка надасть можливість українським підліткам навчатися технологіям та дизайну незалежно від обставин та місцезнаходження.

Всі витрати беруть на себе представники відповідального бізнесу. Студенти протягом півроку абсолютно безкоштовно навчатимуться за 7 напрямками: програмування, 3D-моделювання, анімація, кіновиробництво, графічний дизайн, розробка ігор, музичний продакшн.

Засновник TUMO Kyiv Артур Гарслян акцентував увагу на тому, що доступ до якісного навчання – важливий крок, щоб полегшувати підліткам процес адаптації до складних реалій та повертати їм відчуття звичного комьюніті, творчої сім’ї.

Отже, родини студентів не будуть оплачувати навчання — за них це роблять представники відповідального бізнесу. “Ще до війни ми ставили перед собою задачу надавати можливості всім тінейджерам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA