України Володимир Зеленський Джо Байден Сша люди України Володимир Зеленський Джо Байден Сша

Троє українців увійшли до топ-100 найвпливовіших людей світу за рейтингом Time

Сейчас читают: 875
vogue.ua

Журнал Time оприлюднив рейтинг найвпливовіших людей 2022 року за версією редакції. У топ-100 потрапили троє українців, серед них президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва.

Українського генерала включили разом з Володимиром Зеленським до категорії "Лідери", а журналістка потрапила до категорії "Інноватори".

Про Зеленського текст у TIME написав президент США Джо Байден: "В особі президента Зеленського народ України має лідера, гідного їхньої хоробрості та стійкості, оскільки громадяни по усій країні — підприємці та солдати, кравці та водії вантажівок — борються за свої домівки та свою свободу.

Кожного разу, коли ми говоримо, я чую в голосі президента Зеленського невблаганну рішучість людини, яка глибоко вірить у свій обов’язок перед своїм народом і щодня виконує урочисту відповідальність вести свою націю у цю темну й важку годину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA