Marie Claire Росія люди Нео Marie Claire Росія

Marie Claire прісвятив обкладинку ожній жінці, яка постраждала від насильницької діяльності окупантів

Сейчас читают: 306
womo.ua

Вже третій місяць поспіль в Україні йде війна, яку розв’язала російська федерація. Вже третій місяць поспіль українці живуть у постійних тривогах та жаху від дійств, які чинять рашисти на території окупованих українських міст.

Травневу діджитал-обкладинку Marie Claire ми вирішили присвятити кожній жінці, яка постраждала від насильницької діяльності окупантів.

Редакція Marie Claire поспілкувалася з авторитетними жінками з різних сфер діяльності та дізналася, чому російські окупанти використовують згвалтування як знаряддя зброї та метод ведення війни, як жінці, що постраждала від насилля у воєнний час жити з цим та якою має бути перша медична та психологічна допомога після сексуального насилля в українських реаліях.

Людмила Денісова, Уповноважена Верховної Ради «Зґвалтування – це масова зброя російських солдат. Зі слів постраждалих сексуальні насильства вчиняють молоді російські військові – 20-25 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA