Нео нова колекція

Про жінку: нова колекція суконь Tanya Bohdan

Сейчас читают: 102
vogue.ua

Українська модель та стилістика Таня Богдан створила першу капсульну колекцію з десяти вечірніх суконь та аксесуарів. "Я мріяла представити цю колекцію восьмого березня в Києві, проте 24 лютого мої мрії, як і мрії всіх українців, були зруйновані… В нашу країну прийшла війна", – розповідає дизайнерка.

Незважаючи на всі трагічні події, Богдан таки зважилася представити колекцію, в яку було вкладено стільки сил. Сталося це на благодійному вечері підтримки українського кінематографу в рамках Канського фестивалю.

Це вийшов дуже символічний збіг, тому що колекція надихнута саме світом кіно. "Початкова концепція бренду – згадати те, що ти жінка.

З ковідом ми всі полюбили спортивний одяг, але жіночність – це про сукні". Чорний, білий, червоний, пір‘я, сукня-смокінг – при створенні колекції Тетяна надихалась класичним кінематографом. "Однією з моїх улюблених сцен в кіно є момент, коли Аль Пачіно та Габріель Анвар танцюють танго у фільмі Scent of a Woman.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA