Forbes ЗСУ війна війна Росії проти України війна в Україні

Видання Forbes опублікувало статтю про переміщення 82-ї бригади: наслідки, заява Міноборони

Сейчас читают: 573
womo.ua

У Міноборони повідомили, що після повідомлень про переміщення 82-ї бригади по ній за добу завдали 5 авіаударів. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Зазначається, що після повідомлень у ЗМІ про переміщення 82-ї окремої десантно-штурмової бригади російські війська завдали по ній 5 авіаударів за добу. Читайте також: У Києві затримали чоловіка, який підпалив 12 машин військових: подробиці, фото та відео Урядовиця також нагадала, що за несанкціоноване поширення такої інформації встановлена кримінальна відповідальність за ст.

114-2 ККУ. Читайте також: Українська військовиця розповіла про сексуальні домагання в ЗСУ: реакція Міноборони Читайте також: В Україні з початком війни різко зріс рівень домашнього насильства: деталі Нагадаємо, що за тиждень до цього видання Forbes опублікувало статтю, начебто 82-га десантно-штурмова бригада, яку Генштаб ЗСУ тримав у резерві, чисельністю у 2 тисячі людей, укомплектована західною технікою, вступила в бої на півдні України.

А видання Kyiv Post писало, що бригада «схоже, вже досягає успіхів». Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та Facebook. The post Видання Forbes опублікувало статтю про переміщення 82-ї бригади: наслідки, заява Міноборони appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA