смерть Мем війна в Україні гумор

"Ну просив же надіслати більше боєприпасів": Мережу розривають жарти про гибель Пригожина

Сейчас читают: 417
hochu.ua

23 серпня відтепер буде пам'ятатися не тільки Днем Державного Прапора та Днем Харкова, а ще й днем гибелі ватажка "ПВК Вагнера" Євгена Пригожина.

І поки росіяни чекають на реалізацію погроз від бійців терористичного угрупування, українці вже встигли розірвати соцмережі жартами про ліквідацію російського злочинця.Ввечері 23 серпня росавіація повідомила, що на борту Embraer Legacy 600, який розбився у Тверській області, знаходився ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин і його соратник Дмитро Уткін.

У зв'язку з цим терористів швидко відправили на концерти до Кобзона, ще до офіційної констатації їх смерті. Читати також Сербського музиканта Горана Бреговича в Молдові наздогнала розплата за підтримку російської агресії Своєю чергою українці не забарилися і вже вигадали сотні мемів стосовно останніх подій.

Зокрема, у мережі згадали знамениту фразу Пригожина, коли він випрошував у військового командування рф боєприпаси для своїх окупантів: "Шойгу, Герасимов!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA