Украина РЕЙТИНГ Forbes знаменитості Украина

Творці майбутнього: Forbes представив рейтинг 30 найуспішніших українців до 30 років

Сейчас читают: 134
hochu.ua

Військові, бізнесмени, коміки та зірки шоубізнесу... Forbes оприлюднили рейтинг 30 найуспішніших українців до 30 років. Дізнайтеся, хто увійшов до цього почесного списку.Журнал Forbes Ukraine вчетверте представляє свій список "30 до 30", в якому представлені дивовижні молоді українці, чиї досягнення вразили не лише країну, а й світ.

У цьому списку знайшли своє місце значущі постаті нашого часу, включаючи військових та волонтерів, які відіграють ключову роль у подіях нашої ери.

Крім того, тут також представлені зірки та відомі блогери, які доповнюють різноманітність досягнень та впливу у різних галузях.

Читати також ТОП-7 українських акторів та актрис, яких сьогодні знає кожен (ФОТО) Читати також 9 знаменитостей, які мали дитину і навіть про це не підозрювали (ФОТО) Читати також Багатодітні зірки, яких знає кожен: 13 знаменитостей, які найчастіше чують слово "тато" Читати також Фільм "Мирний-21", заснований на реальних подіях російського вторгнення, вже на Netflix Нагадаємо, що днями вийшов перший трейлер документального фільму Шона Пенна про війну в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA