Сша лідерство і життя жіноче лідерство кар’єра Сша

Як вивести карʼєру на новий рівень завдяки менторству: безплатний вебінар для українок від STEM is FEM

Сейчас читают: 456
womo.ua

17 вересня о 19:00 відбудеться вебінар “Менторство як шлях до лідерства” у межах тримісячного онлайн-курсу “Важливість громадської активності для побудови кар’єри: ДІЙ”, який заохочує молодих українок до активної участі у громадському житті та побудови успішної кар’єри.

Спікерка Аліна Щербина, керівниця ГО STEM is FEM та голова БФ “Покоління ЮА”, розкаже, як наставництво розвиває лідерські навички та сприяє динамічному карʼєрному зростанню.

Учасники та учасниці дізнаються: як менторство сприяє плановому кар’єрному зростанню; як наставники та наставниці допомагають жінкам долати виклики у галузях STEM (наука, технології, інженерія, математика); як взаємодія між ментором і менті сприяє взаємному навчанню та розвитку soft- і hard skills; як організації на кшталт STEM is FEM розширюють можливості жінок у технологічних та креативних індустріях.

Вебінар “Менторство як шлях до лідерства” орієнтований на дівчат 14-22 років зі всієї України. Проте участь можуть взяти всі охочі, заповнивши коротку форму за посиланням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA