рецепти що приготувати котлети м'ясо

Ви могли не знати: чому насправді котлети виходять жорсткими

Сейчас читают: 789
hochu.ua

Ми розповідали, як правильно смажити кабачки, щоб вони не були жирними. Тепер ділимось поширеними помилками, через які котлети виходять занадто жорсткими.Варто знати про найпоширеніші помилки, які псують котлети.

Про них розповіли на Pixelinform. В більшості це не дуже очевидні речі, які, попри все, варто взяти на замітку. Читати також Без стерилізації та мороки: найкращий спосіб закрити абрикоси на зиму (РЕЦЕПТ) Деякі купують спеціальне котлетне м’ясо, яке коштує трохи дешевше.

Однак такий продукт часто має прожилки. Приготувати з такого м’яса ніжні котлети неможливо. Тому варто звернути увагу на якісніші варіанти.Багато кухарів готують котлети без використання яєць, знаходячи їм гідну заміну.

Кулінари помітили, що при смаженні курячий білок надає м’ясу неприємної жорсткості. Тому яйця можна замінити крохмалем, тертою картоплею, рисом, вівсяними пластівцями та іншими продуктами.Жир в котлетах повинен бути - хоча б трохи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA