заборона свято прикмети

Чому 31 липня не можна вживати спиртні напої: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 814
hochu.ua

У понеділок, 31 липня 2023 року, віряни вшановують пам'ять святих мучеників Якинта та Еміліана. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Магнітні бурі у серпні: коли Землю штормитиме найсильніше Сьогодні віряни відзначають пам'ять святого Якинта, який жив у IV столітті.

Він став мучеником, бо відмовився поклонятися язичницьким богам. Одного разу він побачив, як нерозумні язичники поклоняються порожньому дереву всередині та вирішив його зрубати.

За це його схопили й привели до правителя міста. Мученикові вибили зуби, жорстоко побили й волочили його по землі, а потім кинули до в'язниці, де він помер, віддавши духові Господу.Також сьогодні вшановується пам'ять мученика Еміліана, який постраждав за віру за часів імператора Юліана Відступника.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA