Яке сьогодні свято заборона свято прикмети

Чому 3 серпня не можна купатися: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 368
hochu.ua

У четвер, 3 серпня 2023 року, віряни вшановують пам'ять Онуфрія Мовчазного та християнського пророка Єзекіїля. Що це за свята, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!3 серпня у церковному календарі можна знайти одразу два свята.

Перше — День пам'яті великого пророка Єзекіїля, який був одним із чотирьох пророків Старого Завіту. Народившись 622 року до н.е.

у місті Сарир у сім'ї священника, він став відомий своїми пророчими мовленнями. У віці 25 років його взяли в полон і відправили до Вавилону разом з іншими юдеями.Також 3 серпня християни відзначають свято Онуфрія Печерського, відомого як Онуфрій Мовчазний або Онуфрій Літопроводець.

Йому приписують особливий зв'язок з літом. Існує повір'я, що яка погода в цей день, таким буде і залишок літа: якщо до обіду хороша погода — літо продовжиться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA