заборона свято прикмети

Чому 30 липня не можна розголошувати чужі секрети: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 110
hochu.ua

У неділю, 30 липня 2023 року, віряни відзначають День пам'яті великомучениці Марини (Маринин день). Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Магнітні бурі у серпні: коли Землю штормитиме найсильніше За церковним календарем 30 липня віряни відзначають день пам'яті великомучениці Марини.

Вона була римською християнкою, святою, яка стала мученицею і загинула за віру під час правління імператора Діоклетіана. Марина була дочкою язичницького жерця і втратила матір незабаром після народження.

Її виховувала нянька, яка сповідувала християнство. Після хрещення та обітниці цнотливого життя, Марина жила у своєї няні. Вона виросла красивою та доброчесною дівчиною.Коли римський префект Олівій запропонував їй стати його дружиною, вона відхилила його прохання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA