IT освіта навчання розвиток

Вебінар «Які ІТ-спеціальності будуть найбільш затребуваними за 5 років?»

Сейчас читают: 898
womo.ua

17 квітня о 17:00 за київським часом (GMT+2) у форматі в Zoom відбудеться вебінар Ігора Качури, Head of Engineering платформи для створення та розвитку інтернет-проектів Wix.com.

Тема вебінару: «Які ІТ-спеціальності будуть найбільш затребуваними за 5 років? На кого поступати у 2024, аби у 2029 точно знайти роботу?». Зареєструватися можна тут.

Спікером вебінару буде Ігор Качура — керівник інженерного відділу в компанії Wix.com. Він зробить детальний екскурс освітою, професіями та навичками, які в найближчому майбутньому будуть актуальними в технологічній індустрії.

На вебінарі будуть розглянуті важливі питання, а саме: які професії та навички будуть найбільш популярними в IT-сфері протягом наступних 5 років; які знання необхідні для успішної кар’єри; що таке Hard та Soft Skills, і чому вони стануть вашими ключовими перевагами у технологічній сфері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA