здоров'я вибір редакції

7 фактів про родимки, які має знати кожен

Сейчас читают: 434
womo.ua

Шкіра – це орган, у якому ми живемо все життя, це наша броня, наш захист, наш головний «одяг». Однак на одяг, за спостереженням дерматологів, середньостатистичний українець витрачає значно більше коштів та часу, ніж на свою шкіру.

Безплатна діагностика всіх охочий у рамках проєкту SkinScan/Я бережу свою шкіру традиційно відбудеться у травні, на території ТЦ Dream. Медичною мовою родимку називають невусом «Доктор, це у мене просто родимка чи невус?» — такі питання іноді доводиться чути лікарів.

Чомусь люди панічно бояться таємничого слова «невус», пов’язуючи його з новоутворенням, на відміну від зрозумілого та добре знайомого слова «родимка».

Насправді невус – це ніщо інше, як родимка, мовою медицини. Темна пляма на шкірі – не завжди родимка. Іноді це рак шкіри Ах, як нас засмучують великі, навислі, опуклі родимки, якщо вони розташовуються на обличчі!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA