Мотивация психологія поради успішні жінки розвиток натхнення

Три типи людей, які крадуть нашу мотивацію

Сейчас читают: 566
womo.ua

Бувають періоди в житті, коли сили покидають і знайти мотивацію для подальших дій майже неможливо. У кожної людини для цього свої причини, але загальні знаменники завжди є, — стверджує практикуючий психолог і кандидат психологічних наук Віра Романова.

Ми побували на її Надихаючому сніданку, надихнулися і вирішили поділитися з вами тими інсайтами, які отримали. Синдром швидкопсувної мотивації Ми завжди чітко помічаємо недоліки в поведінці інших людей.

Вони говорять не так, як нам подобається, роблять не те що нам подобається, засмучують нас і вибивають з колії. Вони приходять і засівають нас негативними думками та емоціями, не даючи робити те, що ми хотіли б робити. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Це ми бачимо чітко, у крайньому разі — ми можемо хоча б про це подумати, навіть якщо не збираємося говорити співрозмовнику.

Але парадокс у тому, що практично всі ми поводимося так, як поводяться ці емоційні вампіри, хтось більшою мірою, хтось меншою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA