медитация психологія стрес застосунок

ТОП-6 безкоштовних додатків, які тренують щастя

Сейчас читают: 684
womo.ua

Зазвичай гаджети звинувачують у тому, що вони нас відволікають від важливих справ, відводять у віртуальні світи й уявні спільноти, і треба б від них відмовитися або радикально обмежити час їхнього використання.

Винні, звичайно, не самі технології, а те, для чого ми їх використовуємо. Пропонуємо вашій увазі корисні застосунки для заспокоєння, медитації та практики усвідомленості — майндфулнес. Читайте також: Топ-5 мобільних застосунків для боротьби зі стресом та тривожністю Calm «Calm» — безкоштовний застосунок, у якому користувачі можуть обирати фон і звуки (сонячне морське узбережжя, наприклад), встановлювати таймер і розслаблятися.

Додаток пропонує також «7 кроків до спокою» — підручник для початківців медитації. Доступний для iPhone та Android. 10% Happier Медитація для скептиків стане абсолютним задоволенням із застосунком 10% Happier.

На 10% щасливішими вам допоможуть стати ведучі, які допоможуть вам практикувати майндфулнес і навчать медитувати. Insight Timer Це не лише зручний і функціональний таймер для медитації — ви можете слухати сотні медитацій різними мовами з кваліфікованими ведучими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA