Україна освіта ґендерна рівність новини Україна

Хлопці й дівчата у школах будуть на рівних вивчати предмет «Захист України»

Сейчас читают: 815
womo.ua

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №11092, яким запропонували вивчати у школах «Захист України» як хлопцям, так і дівчатам.

Він розглядає удосконалення системи початкової загальновійськової підготовки, за що проголосував 291 депутат. Про це повідомила Ірина Геращенко.

Законопроєкт ініціював депутат із фракції «Слуга народу» Роман Грищук. Він зазначає, що відповідний закон дозволить дівчатам і хлопцям на рівних вивчати «Захист України».

У пояснювальній записці до законопроєкту зазначається, що він має сприяти розвиткові початкової загальновійськової підготовки як основи підготовки громадян України до національного спротиву. Читайте також: 13 нагород здобули українські школярі на науковому конкурсі у Сербії Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Хлопці й дівчата у школах будуть на рівних вивчати предмет «Захист України» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA