Україна школа нагорода розвиток вчителі Україна

Результативні, інноваційні, наставники: які вчителі стали переможцями премії «Ранкові зорі»

Сейчас читают: 733
womo.ua

Нещодавно відбулася онлайн-подія «Ранкові зорі» — премія, що покликана відзначити найкращих педагогів України, які продовжують працювати й змінювати освітню сферу попри виклики війни.

Її започаткувала Віктор Круглов та команда його видавництва «Ранок». Загальний призовий фонд — понад 100 тисяч гривень. У попередньому матеріалі ми вже писали про лауреатів першої номінації «Незламний учитель» — педагогів, яким довелося пережити втрату дому, окупацію рідного міста, обстріли, але які не втратили віри в себе й продовжили займатися своєю справою.

У цій статті розповідаємо про інших переможців премії та їхні історії. Результативний вчитель — який він? «Результативним учителем» експерти назвали вчительку, учні якої лише за останні два роки здобули понад 200 перемог на конкурсах і змаганнях національного й міжнародного рівня — Ірину Смовську.

Вона викладає зарубіжну літературу в ліцеї невеликого містечка Остер на Чернігівщині. Ірина Смовська «Я завжди хочу пояснити дітям, що нічого в житті не дається нам просто так і до всього потрібно докласти певних зусиль», — поділилася думками пані Ірина під час свого виступу на заході «Зірковий вчитель: як дарувати всім світло і не втрачати своє».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA