місто Запоріжжя освіта навчання освіта в Україні розвиток місто Запоріжжя

В Запоріжжі готують майбутніх лідерок й активних змінотворниць: подробиці

Сейчас читают: 737
womo.ua

В Запоріжжі ось вже 2-й місяць поспіль активно готують «армію» юних активісток для подальших позитивних змін в громадах у форматі освітньо-практичного інклюзивного проєкту «Школа майбутніх лідерок».

На сьогодні вже 2-й «набір» активно поглинає профільні знання та поступово застосовує їх на практиці. Організатором проєкту є ГО «Українське жіноцтво» за грантової підтримки міжнародного фонду Urgent Action Fund for Women’s Human Rights. Читайте також: Англійська для дітей в школі та на мовних курсах: в чому різниця Кожна така група — це 15 дівчат віком від 14 до 17 років з різними долями, соціальними статусами, фізичними й економічними станами, мріями та вподобаннями, які під чуйним керівництвом менторок навчаються вирішувати складні життєві ситуації та попереджати негатив як самостійно, так і [з] командами однодумниць.

На заняттях майбутні змінотворниці отримують практичні знання й навички з соціальної психології та маркетингу, кризового менеджменту й інформаційної безпеки, розвитку мікро-підприємництва та нетворкінгу, статевого виховання та попередження професійного й емоційного вигорання, самореалізації та мінної небезпеки, ораторського мистецтва та засад податкового кодексу. Читайте також: Понад половина школярів хоче в ІТ, — дослідження Кожне заняття відбувається в форматі інтерактивного тренінгу, наприкінці якого «учениці» отримують «домашні завдання» — підготовка власних або спільних міні-суботників або еко-активізму, убезпечення власних профілів і додатків від стороннього втручання, розробка і пробний запуск прототипів соціальних підприємств чи-то влаштування міні-ярмарків з дотриманням безпекових умов. Читайте також: Лагідна підготовка до школи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA