місто Вікторія книги аудиокниги проєкт література українською дитяча література місто Вікторія

В Україні запустили проєкт Sluhavka — першу онлайн-радіостанцію українських аудіокниг

Сейчас читают: 665
womo.ua

В Україні запустили першу онлайн-радіостанцію українських аудіокнижок Sluhavka. Про це повідомила співзасновниця і головна редакторка проєкту Вікторія Ділай.

Зазначається, що в етері анонсуватимуть огляди книжок, інтерв’ю з авторами, літературні передачі тощо. Читайте також: В Україні започаткували першу премію у сфері книговидання: подробиці Проєкт також матиме власний YouTube-канал.

Послухати радіостанцію Sluhavka можна на сторінці сайту. Також на сайті є кнопка чату, за допомогою якої можна надати зворотний зв’язок чи поставити питання, що цікавлять. Читайте також: ТОП-5 книжок про зухвалу силу людського духу Ділай працює над проєктом разом зі співзасновниками Євгеном Москаленком, Віталієм Микитенком та Сергієм Бойком.

Інші учасники команди проєкту: літературознавиця, редакторка мовознавчого проєкту «Р.І.Д.», поетка Валерія Сергєєва, дикторка, теле- та радіоведуча Анна Заклецька, диктор, журналіст і радіоведучий «Українського радіо» і радіо «Промінь» Денис Денисенко, піарниця Марія Літинська, графічний дизайнер Арсен Шумейко, звукоінженер Максим Паніматченко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA