Анналена Бербок місто Київ діти окупація окуповані території російський полон Анналена Бербок місто Київ

Міністерка закордонних справ Німеччини закликала росію повернути викрадених українських дітей: деталі

Сейчас читают: 739
womo.ua

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок відвідала Київ та засудила викрадення росією українських дітей із тимчасово окупованих територій України.

Також вона нагадала, що це порушення правил міжнародної спільноти й закликала росію зробити перший крок до миру, повернувши дітей назад в Україну.

Про це міністерка заявила на спільній пресконференції з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Читайте також: Більше освітнього контенту: запускається MEGOGO Освіта Міністерка зазначила, що викрадення дітей показує, що в президента рф володимира путіна «немає морального компаса» й він щодня порушує правила міжнародної спільноти та правила людського співіснування. Читайте також: Понад 408 тисяч дітей вивчають іноземні мови за допомогою застосунку Antura and the Letters Станом на кінець березня відомо, що з тимчасово окупованих територій України до росії або ТОТ вивезли понад 19,5 тисячі дітей.

Однак кількість складно точно підрахувати через окупацію частини території України. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії 17 березня Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт путіна й уповноваженої при президентові рф із прав дитини марії львової-бєлової.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA