волонтерство благодійність Волонтёр волонтерка волонтери

«Твоя безпека для нас важлива»: у мережі запустили відеофлешмоб із подяками волонтерам

Сейчас читают: 515
womo.ua

Ініціатором флешмобу став Центр демократії та верховенства права. ЦЕДЕМ зняв відеоролик, у якому українці дякують волонтерам за допомогу військовим, відбудову зруйнованих будинків, надану гуманітарну та психологічну підтримку З перших днів повномасштабного вторгнення в Україні сформувався сильний волонтерський рух.

Евакуація людей, розбір завалів після обстрілів, відбудова будинків, купівля автівок і бронежилетів – відтоді і до сьогодні українці різних професій та різного віку, часто нехтуючи своєю власною безпекою та здоров’ям, допомагають іншим українцям.

До прикладу, будинок Лариси Ларіної з Ірпеня був пошкоджений після обстрілу касетними боєприпасами. Але завдяки добровольчому будівельному батальйону “Добробат” все вдалося відремонтувати, особливо дах, який був пошкоджений найбільше. Читайте також: Міжнародний день волонтера 2023: пригадуємо історії, які готували журналісти WoMo Разом з іншими українцями Лариса найперша приєдналася до флешмобу – у відеоролику від Центру демократії та верховенства права жінка подякувала волонтерам за допомогу їй особисто та іншим постраждалим.

У відеоролику від ЦЕДЕМ військові, евакуйовані з небезпечних міст та українці, що отримали від волонтерів гуманітарну та психологічну допомогу, кажуть “спасибі” і закликають їх подбати про власну безпеку також.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA